هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟
- آموزش های وردپرس, شبکه و امنیت, کسب و کار
- علی پورمومن
- 3 دقیقه
اگر همین حالا به بازار طراحی سایت رفته و از طراحان مختلف در مورد قیمت و هزینه طراحی سایت با وردپرس سؤال کنید، احتمالاً به قیمتهایی از 3 تا 30 میلیون تومان برخورد میکنید! در این شرایط بسیار منطقی است که سردرگم شده و بپرسید که قیمت واقعی ساخت سایت با وردپرس چقدر است؟
با توجه به این موضوع، در این مقاله ابتدا به شما توضیح میدهم که یک طراح سایت در حالت عادی باید برای ساخت یک سایت وردپرسی چقدر هزینه از شما دریافت کند. بعد از آنهم به هزینههای طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا توسط خودتان اشاره خواهم کرد.
هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟
ببینید اگر نیازتان یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی معمولی باشد، طراح باید بین ۳ الی ۷ میلیون تومان از شما دریافت کند. اصولا هم هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی بیشتر از سایت مجلهای و وبلاگی است. اگر میپرسید منظور از سایت معمولی چیست، منظور سایتی است که قرار نیست هیچ ویژگی اضافه و خاصی داشته باشد. یک سایت فروشگاهی که مثل اغلب سایتهای سطح وب قابلیت اضافه کردن محصولات به سبد خرید، اتصال به درگاه پرداخت و… را دارد.
اما در این بین مثلا اگر نیاز به یک سیستم فاکتوردهی بسیار پیشرفته دارید که بتواند به برنامه اختصاصی حسابداری شرکتتان هم متصل شود، قطعاً باید هزینه بیشتری به طراح بپردازید. یا مثلاً اگر میخواهید یک فروشگاه شارژ سیم کارت طراحی کنید که به طور خودکار بعد از دریافت هزینه، کد شارژ را به شماره مخاطب ارسال کرده یا طور مستقیم برای او شارژ بفرستد، خب باز هم نیاز به هزینه اضافه دارید.
ولی خب اغلب مخاطبان این مقاله و احتمالاً خود شما هم نیاز به یک سایت فروشگاهی عادی دارید که تمامی نیازهایتان را هم برآورده میکند، نه چیزهای اختصاصی و متفاوت.
چرا بین ۳ الی ۷ میلیون تومان؟
حالا سؤال بعدی این است که چرا یک طراح ممکن است از من 3 و یک طراح دیگر 7 میلیون تومان دریافت کند؟ راستش را بخواهید مهمترین دلیل این است که بازار طراحی سایت ناظر خاصی ندارد و طراحان میتوانند در آن بر اساس تجربه کاریشان ،بر اساس تعداد مشتریهایی که دارند و… قیمت را به راحتی بالا و پایین کنند. در واقع در بسیاری از مواقع سایتی که با 3 میلیون ساخته میشود با آن سایت 7 میلیون تومانی تفاوت خاصی ندارد و قیمتها بر اساس سلیقه طراح شما تغییر پیدا کرد.
اما خب در هر حال اگر بتوانید قبل از سفارش طراحی، از یک آشنای به این حوزه یا یک صاحب کسب و کار اینترنتی مشاوره بگیرید و مطمئن شوید سایتی که قرار است طراح به شما تحویل بدهد، یک سایت حرفهای و همهپسند است، بهترین کار را کردهاید. (بخش بعدی مقاله را حتما بخوانید.)
مراقب قیمت وردپرس باشید!
در ادامه بحث بالا، اگر کسی را ندارید که در این مسیر به شما مشاوره داده و خیالتان را بابت این راحت کند که طراح نمیخواهد بیدلیل از شما قیمت بالایی بگیرد، یا قرار نیست در مقابل هزینه پایین، یک سایت بیکیفیت تحویلتان بدهد، این بخش کوتاه را بخوانید:
برای اینکه بفهمید یک طراح سایت قرار است دقیقا چقدر بابت دستمزد دریافت کرده و چقدر برای هزینههای هاست و… از او بخواهید که قبل از شروع طراحی یک پیشفاکتور در اختیار شما قرار دهد. در این پیشفاکتور باید قیمت این چیزها مشخص شده باشد:
- هزینه خرید هاست (به علاوه نام شرکت هاستینگ)
- هزینه خرید دامنه
- هزینه پشتیبانی سالانه (طراح باید حداقل بعد از طراحی 1 سال سایت شما را پشتیبانی کند.)
- هزینه خرید قالب و افزونهها (به علاوه نام وب سایت فروشنده قالب و افزونهها)
- هزینه دستمزد طراحی
در واقع ممکن است تفاوت قیمت دو طراح نه در دستمزد که در هزینههای خرید هاست و غیره باشد اما با توجه به اینکه شما تخصص کافی برای تشخیص این موضوع ندارید، میتوانید با گرفتن ریزِ قیمتها و بررسی آنها در سطح وب، متوجه شوید که واقعاً تفاوت قیمت در چه چیزی است. مثلا ممکن است طراح به شما بگوید هزینه خرید هاست از فلان سایت، 4 میلیون تومان است اما شما به راحتی با بررسی قیمت هاست در سایت گفتهشده، متوجه میشوید که آیا قیمت ارائه شده درست است یا طراح قصد سوءاستفاده دارد.